Pares i Mares

“Arrels i ales, les dues herències duradores que podem deixar als nostres fills”  Hodding Carter


Assessorament a pares i mares

Hi ha moments en els que sorgeixen dubtes i preocupacions en la criança dels fills i filles. En aquests moments treballem de manera conjunta per poder entendre i acompanyar als infants i adolescents en cada etapa del desenvolupament.

Aquest espai familiar, pretén ser un espai de reflexió conjunt, on pares i mares poden pensar en ells mateixos com a fills i com a pares, ampliant la mirada i el coneixement, per ajudar a creixer com a familia i millorar allò que preocupa.

A SAAF Penedès et donarem suport i acompanyament en aquells dubtes que puguis tenir. Si el teu fill o filla presenta dificultats (ja siguin les pròpies de l’etapa en que es troba o de més gravetat) de comportament, emocionals, de relació o necessiteu un diagnòstic, junts buscarem la millor manera d’ajudar-lo. Si cal, treballem en coordinació amb el centre educatiu o demés professionals de salut amb qui estigueu en contacte. Us ajudarem amb sessions d’assessorament, ja siguin puntuals o més continuades.

Psicoteràpia individual. Quan el focus ets tu

Ser pare o mare suposa un canvi d’etapa, el replantejament de priotitats fins ara establertes, canvis en les nostres rutines, noves i fortes emocions. Molts dubtes. No sempre és fácil fer front la criança la qual ens sol obrir nous interrogants i a vegades desequilibris personals.

A SAAF Penedès t’oferim psicoteràpia individual per acompanyar-te en aquest procés.

Psicoteràpia de parella

Les relacions de parella són complexes i són múltiples els focus de desequilibri que poden coincidir alhora: les expectatives posades en la relació, problemes de comunicació, l’educació dels fills, dificultats de relació amb les famílies extenses, l’adaptació als diferents moments del cicle vital, projectes vitals poc coincidents, la monotonia i la rutina, el distanciament afectiu i emocional, el desamor…

Si com a parella us plantegeu la necessitat de realitzar terapia, a SAAF us atendrem amb l’objectiu de poteciar els recursos que teniu com a parella per així millorar la vostra relació.

Què tractem?

Pel que fa als pares sovint ens consulteu per:

  Orientació i assesorament en referencia a pautes emocionals, normes i de cara al vostre fill o filla, organització familiar

  Recerca d’una millor relació amb el fill o filla

  Gestió de les “pantalles”.

  Pautes d’actuació davant els primers consums d’alcohol, porros…

  Psicoterapia individual amb l’objectiu de recerca d’un millor benestar i equilibri personal

  Terapia de parella

  Separacions conjugals

  Acolliments i adopcions